Til spændende og dynamisk virksomhed med speciale i drikkevandsløsninger søges bogholder

Stillingen er besat

For vores kunde, Kildevandsfirmaet, søger vi en erfaren bogholder til hovedkontoret i København NV.

Vi ønsker:

En kompetent person, med en bred bogholderimæssig erfaring og forståelse. Du skal evne at have mange bolde i luften samtidig, kunne prioritere dine opgaver og håndtere mange afbrydelser. Du er i tæt samarbejde med dine kollegaer og bliver sparringspartner for virksomhedens direktør omkring optimering og styring af bogholderifunktionen.

Jobbet vi tilbyder:

Du bliver ansvarlig for bogholderiet i virksomheden, herunder:

Bogholderidelen svarer til cirka halvdelen af din arbejdstid. Resten af tiden bliver du support på opgaver, som kontakt til leverandører, kunder og – koordinering af chaufførernes arbejdsplanlægning. Desuden er der administrative opgaver, kontakt til distributører, revisor og bank.
Virksomheden anvender Navision C5 og MS Officepakken

Lidt om virksomheden

Kildevandsfirmaet, som er landdækkende, med kontorer i København, Odense og Århus, sælger drikkevandsløsninger til firmaer og forretninger. Firmaet er i en rivende udvikling med mange nye udfordringer.

Ansættelse

Din arbejdsplads bliver i København NV hvor du bliver del af et ungt team på 15 medarbejdere. Vores hverdag er travl og hektisk og miljøet er uformelt og humoristisk

Ansøgning.

Vi behandler din ansøgning med fuld diskretion. Vi ser gerne ansættelse hurtigst muligt, så send din ansøgning snarest.

Hvis du ønsker mere information om stillingen kan du kontakte Anne Mette Svensson, Forum Consult på tlf. nr. 60 60 47 48.

Send din ansøgning snares til ams@forum-consult.dk

Tilbage